Despre noi

Logo_OPV_MED

OPV MED va propune un set de solutii complementare, naturale, produse in Romania, pe baza de plante si minerale, care vizeaza imbunatatirea starii de sanatate a pacientilor. Acestea cresc eficienta tratamentelor alopate, venind in completarea lor.
Tratamentul cu produse naturale se bazeaza in principal pe detoxifierea organismului si pe imbunatatirea sistemului imunitar. De asemenea, rezultate semnificative s-au sesizat si in cazul ameliorarii si tratarii unor afectiuni grave.

Un avantaj il reprezinta faptul ca organismul uman metabolizeaza mult mai bine un produs natural decat unul artificial. Prin urmare, tratamentul alopat are efecte mult mai rapide daca se administreaza unui organism cu un nivel cat mai scazut de toxine.

Brandurile OPV (Optiuni Pentru Viitor) si BIONATURA fac parte din acelasi grup de firme si au ca scop promovarea unui stil de viata si a unei mentalitati sanatoase. Dincolo de valorile comune, liantul care consolideaza relatia dintre cele doua branduri este valorificarea traditiei si a inovatiei intr-o combinatie unica, in tot ceea ce intreprind, de la produse pana la modelul de business.

opv_micBrandul OPV (Optiuni Pentru Viitor) a fost creat pe baza unui concept care are ca scop formarea si dezvoltarea unui nou model de business.
 
Fondat in anul 2010, este condus de o echipa manageriala cu o experienta de peste 20 de ani in afaceri, atat in Romania, cat si pe plan international. Datorita acestei experiente am creat un sistem unic de marketing si vanzari.
 
Brandul OPV s-a impus pe piata drept unul profesionist, cultivand relatii de colaborare de lunga durata, bazate pe incredere si respect reciproc.

bionatura_micBionatura este unul dintre cei mai mari producatori de remedii naturale din Romania. Retetele si intregul proces de productie sunt stabilite si urmarite de o echipa medicala cu o vasta experienta in acest domeniu. Produsele Bionatura sunt naturale, nu contin coloranti, arome sau indulcitori artificiali.
 
Plantele din compozitia acestora sunt atent selectionate, una din preocuparile noastre fiind aceea ca ingredientele utilizate sa fie de cea mai buna calitate.

Medicii care doresc sa se implice in programul nostru national de promovare a unui stil de viata sanatos, sunt rugati sa completeze formularul de mai jos, pentru a primi mai multe informatii.